Ingatlanok piaci ár alatt
akár 60-70%-ért

Tisztelt Leendő Üzleti Partnerünk!

Ön is szeretne áron alul ingatlanhoz jutni? Mindegy, hogy befektetési szándékkal, vagy saját célra keres, a saját pénzének senki sem az ellensége. Ha végül sikerül megszereznie egy árverés alatt álló ingatlant, jó üzletet csinálhat, erről biztosan Ön is hallott már. A probléma ezzel csak az, hogy sokunknak nincs se kedve, se türelme, se ideje végigcsinálni ezt a hosszadalmas procedúrát, különösen akkor, ha fogalma sincs arról, hogyan kezdjen hozzá.

Az ingatlanok kizárólag készpénzért vásárolhatók meg.

Ingatlanbefektetések specialistái

Ez egy rendkívül ingoványos talaj, ha nincs meg a megfelelő a szakmai háttér, tapasztalat, könnyen búcsút inthet a kecsegtető üzletnek. Ne hagyja magát eltántorítani, csak mert korábban volt rossz tapasztalata! Végre megtalálta, amit keresett!

Regisztrálni szeretnék

Befektetni szeretne de nem tudja hova forduljon?

Akár 20-30% hozamot is elérhet! Ingyenes szaktanácsadásért kérjen időpontot!

Regisztrálni szeretnék


Ingatlanárverések


Követelésvásárlás


Miért minket válasszon? Hét érv az Innova-Global Zrt. mellett:


1. Hozzáértő csapat Szakértő gárdánk felkutatja az Ön igényeinek megfelelő ingatlant, illetve, ha a már tudja, mi az, amit szeretne, végigvezetjük az árverési folyamaton. Mivel csapatunk 10 éve ezen a területen dolgozik, volt lehetőségünk kitapasztalni minden lehetséges buktatót, illetve kiskaput, hogy levehessük az Ön válláról ezt a terhet. Az ilyen módon történő vásárlás valóban nem egyszerű, de egy hozzáértő csapat segítségével Önnek gyerekjáték lesz!

2. Professzionális jogi háttér Több ügyvédi irodával állunk kapcsolatban; jogászaink biztosítják a megfelelő jogi útmutatást az árverés útvesztőjében. Önnek csak követnie kell a tanácsaikat, nyugodtan hátradőlhet, és akár otthon ülve várhatja mi lesz a következő lépés.

3. Teljeskörű földhivatali ügyintézés Ha már járt földhivatalban, tudja, hogy a kígyózó sorok, a lassú ügyintézők, a nem megfelelő tájékoztatás rengeteg fejfájást okozhatnak. Ha Ön olyan szerencsés, hogy még nem volt ebben része, jobban jár, ha meg sem tapasztalja, és értékes idejét inkább másra fordítja; mi ezt is elvégezzük Ön helyett!

4. Teljes körű végrehajtási ügyintézés A végrehajtókkal sokszor nem könnyű zöldágra vergődni, a rengeteg várakozó ügyfél miatt, sokszor napokig is eltart, mire információhoz juthat, illetve elintézi, amit szeretne. Ha megbíz minket, Önnek csak egyetlen egyszer kell a végrehajtó irodájában megjelennie, előre egyeztetett időpontban, aláírás céljából.

5. Megegyezés az ingatlan tulajdonosával Előfordul, hogy az ingatlan tulajdonosa nehezen megtalálható, esetleg megtagadja az együttműködést, ez is egy lehetséges ok, amiért néhányan ódzkodnak az árverési vásárlástól. Megfelelő módon kommunikálva, kompromisszumra törekedve, ezeket a kellemetlenségeket elkerülhetjük, ezért is vagyunk mi! Önnek nem kell találkoznia, sőt, még csak beszélnie sem az illetővel, ezt nyugodtan ránk bízhatja!

6. Lefolytatjuk a birtokba vételi eljárást Önnek meg sem kell jelennie amikor az ingatlant birtokba vesszük, csupán annyi a dolga, hogy a kulcsokat átvegye tőlünk.

7. Díjmentes tanácsadás, Laikusok számára is teljes mértékben érthető módon magyarázzuk el a soron következő lépést, illetve ajánlunk kiváló befektetést/otthont Önnek. Megbeszélheti velünk aggályait, felteheti kérdéseit, mi pedig legjobb tudásunk szerint segítjük Önt a választásban.


Keressen minket ügyfélszolgálatunkon:

bankiingatlanok@innovaglobal.hu e-mail címen

vagy a 06/20/529 8440 telefonszámon

Regisztrálni szeretnék

Tisztelt Látogató!

Tekintettel a koronavírus vészhelyzetre, a személyes ügyfélfogadást Társaságunk határozatlan időre felfüggeszti. A megadott elérhetőségeken munkatársaink továbbra is rendelkezésre állnak.

A megértettem gomb megnyomása után weboldalunk elérhetővé válik! A megadott elérhetőségeken várjuk jelentkezését!

Köszönjük a megértésüket!

Miben tudunk Önnek segíteni?

A jelentős mértékben csökkentett árakon kizárólag olyan vásárlókkal kötött szerződések fogadhatók be, akiknek a választott ügylet vonatkozásában a vételár egyösszegben rendelkezésre áll (vagy a folyamat végére rendelkezésre fog állni). Szolgáltatásunk sikerdíjas, megbízási díjunk teljesülés után aktuális.Ingatlan befektetésekben

Ingatlan és követeléskezelésben

Ingatlan szaktanácsadásban
Hogyan is működik? Ügymenet

Nyilvántartásaink csak szigorú titoktartási és felelősségvállalási szabályok elfogadása után hozzáférhetők

Regisztrálni szeretnék

Nyilvántartásaink csak szigorú titoktartási és felelősségvállalási szabályok elfogadása után hozzáférhetők

A megfelelő ajánlat kiválasztását követően az ügyleti eljárás megindítható, a tanácsadás átlagos időszükséglete 30-40 perc. Ugyanazon kiválasztott tétel esetén a végrehajtás időrendi jelentkezés sorrendjében történik.


Regisztrálni szeretnék
Regisztráció időpont egyeztetéshez

Ajánlatainkba történő betekintés és az ügymenet elindítása titoktartási nyilatkozat aláírásához és így személyes jelenléthez kötött, mely regisztrált ügyfeleink számára lehetséges.

Regisztráljon


A regisztrációt követően munkatársunk felkeresi Önt telefonon, hogy budapesti irodáink egyikében egyéni találkozási időpontot egyeztethessen Önnel. A regisztráció ingyenes és kötelezettségmentes.


Összehasonlítás